Greenhouse Technology Group

Greenhouse Technology Group is een geïntegreerde leverancier van technische oplossingen aan kasseneigenaren en -bouwers. In 2019 nam Greenhouse Technology Group Besseling Techniek over, dat reinigingsrobots ontwerpt, produceert en assembleert voor de eindmarkt van de tuinbouw. In maart 2022 is Van Dijk Heating onderdeel geworden van Greenhouse Technology Group. Het bedrijf is actief in het produceren van technische installaties voor luchtventilatie en verwarming in kassen.

Happy Horizon

Happy Horizon is een digitaal marketingbureau, gespecialiseerd in online marketing, ontwikkeling en creativiteit met honderden professionals in dienst. Happy Horizon is een full-service bureau met kantoren en hubs door heel Nederland. De onderneming groeit snel en heeft een brede en loyale klantenbasis.

Dutch IT Services Group

MG Partners heeft twee Nederlandse IT-bedrijven overgenomen en samengevoegd tot Dutch IT Services Group, een platform voor verdere add-ons.

Schone Energie Groep

Schone Energie Groep is een one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen gericht op het zakelijke segment (B2B), waaronder MKB-bedrijven en vastgoedeigenaren. Middels haar dienstverlening en productaanbod is de groep erop gericht haar klanten te ontzorgen op het gebied van verduurzaming en te ondersteunen in de opgave van de energietransitie. In September 2022 is Zonnegilde onderdeel geworden van Schone Energie Groep. Zonnegilde is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van zonnepanelen en energieopslagsystemen.