Wij ondersteunen ondernemers en managementteams bij de groei van hun ondernemingen.

Wij gebruiken kapitaal, ons netwerk en actief ondernemerschap om bedrijven te laten groeien en zich te onderscheiden.

Wij investeren in MKB ondernemingen met een van de volgende kenmerken:

  • Omzet EUR 5-100 miljoen
   Stabiele ondernemingen met (deels)terugkerende omzet, cashflow positief en goede groeivooruitzichten, autonoom en mogelijk door overnames.
  • Themafocus
   Wij investeren in ondernemingen die actief zijn in een select aantal sectoren. Ondernemingen met een stabiele basis (goede marktposities, tevreden klanten) en een goed product en/of service.
  • Buy-outs en groeikapitaal
   Flexibele aanpak met een voorkeur voor buy-outs of groeikapitaal, waarin een minderheidsinvestering bespreekbaar is. Daarnaast kunnen we faciliteren bij een pre-exit of een opvolgingssituatie.
  • Nederland
   Nederlands hoofdkantoor

Investeringen

Dutch IT Services Group

MG Partners heeft twee Nederlandse IT-bedrijven overgenomen en samengevoegd tot Dutch IT Services Group, een platform voor verdere add-ons.

Happy Horizon

Happy Horizon is een digitaal marketingbureau, gespecialiseerd in online marketing, ontwikkeling en creativiteit met honderden professionals in dienst. Happy Horizon is een full-service bureau met kantoren en hubs door heel Nederland. De onderneming groeit snel en heeft een brede en loyale klantenbasis.

Greenhouse Technology Group

Greenhouse Technology Group is een geïntegreerde leverancier van technische oplossingen aan kasseneigenaren en -bouwers. In 2019 nam Greenhouse Technology Group Besseling Techniek over, dat reinigingsrobots ontwerpt, produceert en assembleert voor de eindmarkt van de tuinbouw. In maart 2022 is Van Dijk Heating onderdeel geworden van Greenhouse Technology Group. Het bedrijf is actief in het produceren van technische installaties voor luchtventilatie en verwarming in kassen.